Zeleninové čatní s octem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 550 kcal
 - Sacharidy 130 g
 - Tuky 1 g
 - Sodík 1481 mg
 - Bílkoviny 4 g
 - Uhlovodany 130 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 774.5 mg
 - Vláknina 15641 mg
 - Vitamín A 15641 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 157.2 mg
 - Vitamín E 2.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Rajčata, papriky a cibuli nakrájíme, důkladně prosypeme solí a necháme odpočinout do druhého dne.
 - 
                                2
Poté vmícháme všechny ostatní ingredience a na mírném ohni zvolna vaříme cca 10 hodin. Necháme vychladnout, vlijeme do sklenic a uzavřeme.