Bačova skopová polévka

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 115 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 200 g Brambory
  • 120 g Cibule
  • 30 g Máslo čerstvé
  • 10 g Sůl
  • 3 g Pepř černý mletý
  • 750 g Zelenina kořenová
  • 750 g Skopové maso přední
  • 1 kávová lžička Paprika mletá sladká
  • 3 stroužek Česnek
  • 1.5 l Voda pitná
  • 5 dkg Kroupy malé
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 473 kcal
  • Sacharidy 19 g
  • Tuky 35 g
  • Sodík 782 mg
  • Bílkoviny 22 g
  • Uhlovodany 13 g
  • Cholesterol 106 mg
  • Draslík 568.5 mg
  • Vláknina 9508 mg
  • Vitamín A 9508 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 6.2 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 10.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Ve velkém hrnci dáme vařit osolenou vodu a maso. Na másle osmahneme nakrájenou, očištěnou zeleninu a přidáme ji k masu. Zvlášť uvaříme oloupané, nakrájené brambory a propláchnuté kroupy.

  • 2

    Polévku scedíme, okořeníme pepřem, paprikou, solí a třeným česnekem. Do polévky dáme brambory a kroupy.

Komentáře k receptu