Grilovaná skopová žebra

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 50 g Cibule
  • 20 g Olej olivový
  • 5 g Sůl
  • 3 g Pepř černý mletý
  • 600 g Skopová žebra
  • 200 ml Víno červené
  • 1 ks Bobkový list
  • 6 ks Jalovec
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 495 kcal
  • Sacharidy 22 g
  • Tuky 23 g
  • Sodík 487 mg
  • Bílkoviny 38 g
  • Uhlovodany 22 g
  • Cholesterol 111 mg
  • Draslík 92 mg
  • Vláknina 888.3 mg
  • Vitamín A 888.3 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Skopová žebírka nasekáme na porce, naklepeme, potřeme tlučeným kořením, solí a proložíme kolečky cibule, pokapeme vínem a dáme dvě

  • 2

    hodiny odležet.

  • 3

    Maso vyjmeme z marinády, potřeme olejem a grilujeme po obou stranách

  • 4

    (každou stranu 8 minut). V průběhu grilování potíráme střídavě olejem a marinádou.

Komentáře k receptu