Fazolky vařené v mikrovlnné troubě
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 72 kcal
- Sacharidy 8 g
- Tuky 4 g
- Sodík 105 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 8 g
- Cholesterol 6 mg
- Draslík 238.3 mg
- Vláknina 6114.8 mg
- Vitamín A 6114.8 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 13.7 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 6.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Očištěné, omyté a na kousky nakrájené fazolky vsypeme do širší nádoby, podlijeme vodou a přikryjeme. 
- 
                                2Vaříme v mikrovlnné troubě na plný výkon 8-10 minut. 
- 
                                3Měkké fazolky slijeme, vmícháme do nich máslo a necháme přikryté asi 3 minuty stát. Podle chuti osolíme a opepříme. 
- 
                                4Podáváme jako přílohu k pečeným masům. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        