Povidlová náplň s perníkem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 500 g Povidla švestková
  • 1 ks Cukr skořicový
  • 1 polévková lžíce Marmeláda meruňková
  • 4 polévková lžíce Voda pitná
  • 2 polévková lžíce Cukr krupice
  • 1.5 polévková lžíce Rum
  • 3 polévková lžíce Perník
  • 2 polévková lžíce Hrozinky
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 276 kcal
  • Sacharidy 64 g
  • Tuky 24 g
  • Sodík 0 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 8 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 1.3 mg
  • Vláknina 233.3 mg
  • Vitamín A 233.3 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 11.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Švestková povidla dáme do misky, přidáme k nim 2-4 lžíce teplé vody (podle hustoty), nastrouhaný perník, přidáme lžíci meruňkové marmelády, promyté a okapané hrozinky, skořicový cukr a rum. Povidla důkladně promícháme, můžeme je dosladit cukrem.

Komentáře k receptu