Králík s kapustou a uzeným
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 565 kcal
 - Sacharidy 28 g
 - Tuky 27 g
 - Sodík 1313 mg
 - Bílkoviny 57 g
 - Uhlovodany 28 g
 - Cholesterol 149.4 mg
 - Draslík 2061.9 mg
 - Vláknina 10850 mg
 - Vitamín A 10850 mg
 - Vitamín B6 1.8 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 302 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 13.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Cibuli pokrájíme na drobno, osmahneme na másle, přidáme porce králíka, osolíme a opečeme.
 - 
                                2
Uzený bůček nakrájíme na plátky a opečeme na suché pánvi. Kapustu rozdělíme na listy a krátce spaříme a necháme okapat.
 - 
                                3
Do zapékací nádoby navrstvíme slaninu, listy kapusty a porce králíka pokapané výpekem, na to znovu plátky bůčku a kapustu.
 - 
                                4
Vše zalijeme šálkem vývaru a pečeme 1-2 hodiny.