Křupavá mořská štika

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 g Corn flakes - kukuřičné
  • 150 g Anglická slanina
  • 300 g Jogurt bílý
  • 600 g Mořská štika - filety
  • 2 ks Cibule
  • 1 ks Citrony
  • 1 hrst Kopr čerstvý
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Kmín celý
  • 1 stroužek Česnek
  • 1 kg Brambory
  • 0.8 polévková lžíce Olej stolní
  • 4 polévková lžíce Strouhanka
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 759 kcal
  • Sacharidy 92 g
  • Tuky 23 g
  • Sodík 562 mg
  • Bílkoviny 48 g
  • Uhlovodany 92 g
  • Cholesterol 94.5 mg
  • Draslík 1798.4 mg
  • Vláknina 18285.4 mg
  • Vitamín A 18285.4 mg
  • Vitamín B6 1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 60.5 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 11.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Česnek rozmačkáme a vmícháme do kelímku jogurtu.

  • 2

    Citronem pokapeme plátky ryby, osolíme a namočíme do jogurtu. Poté obalíme ve směsi strouhanky a lupínků.

  • 3

    4 minuty smažíme na pánvi.

  • 4

    Brambory opečeme se slaninou a cibulkou, poté posypeme koprem.

Komentáře k receptu