Červené máslo
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 255 kcal
 - Sacharidy 5 g
 - Tuky 27 g
 - Sodík 390 mg
 - Bílkoviny 1 g
 - Uhlovodany 5 g
 - Cholesterol 37.5 mg
 - Draslík 146.8 mg
 - Vláknina 2825.6 mg
 - Vitamín A 2825.6 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 8.3 mg
 - Vitamín E 1.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 34.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Červený pepř nadrtíme, šalotku oloupeme a nakrájíme nadrobno, z pomeranče vymačkáme šťávu.
 - 
                                2
Máslo necháme změknout v pokojové teplotě, nejdříve přimícháme pomerančovou šťávu, následně pepř, nakonec šalotku. Lehce osolíme a okořeníme špetkou mletého nového koření. Ochucené máslo dobře promícháme, dáme do lednice vychladit.