Salát z červené řepy s hořčicí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 167 kcal
 - Sacharidy 31 g
 - Tuky 5 g
 - Sodík 1051 mg
 - Bílkoviny 2 g
 - Uhlovodany 29 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 356.3 mg
 - Vláknina 10605 mg
 - Vitamín A 10605 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 41 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Nakládanou červenou řepu scedíme a nakrájíme na proužky, jablka oloupeme, rozkrojíme, odstraníme jádřince a nastrouháme nahrubo, očištěný křen nastrouháme na jemno.
 - 
                                2
Do misky nasypeme řepu, jablka, křen, osolíme, opepříme, hořčici naředíme troškou oleje a vmícháme do salátu.