Bylinková velikonoční nádivka

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 55 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 g Anglická slanina
  • 200 g Vepřová plec
  • 1 ks Cibule
  • 2 ks Rohlíky bílé
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 1 hrst Petržel - nať
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Muškátový květ
  • 4 polévková lžíce Mléko polotučné
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 476 kcal
  • Sacharidy 16 g
  • Tuky 36 g
  • Sodík 551 mg
  • Bílkoviny 20 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 192.8 mg
  • Draslík 338.4 mg
  • Vláknina 2915.1 mg
  • Vitamín A 2915.1 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 5 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na kostičky nakrájíme rohlíky, pokropíme mlékem a necháme nasáknout.

  • 2

    Na kostičky nakrájíme vepřové maso a slaninu, smícháme v míse s rohlíky a přidáme vejce. Propracujeme. Přidáme petrželku, pažitku, cibuli, koření, pepř, sůl a promícháme.

  • 3

    Nádivku dáme péct na 30 minut do trouby.

Komentáře k receptu