Ragú z filé se zeleninou
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 631 kcal
- Sacharidy 27 g
- Tuky 39 g
- Sodík 684 mg
- Bílkoviny 82 g
- Uhlovodany 19 g
- Cholesterol 92.8 mg
- Draslík 857.3 mg
- Vláknina 15312.2 mg
- Vitamín A 15312.2 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 126.3 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 25.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Očištěný květák uvaříme v osolené vodě doměkka, vyjmeme a po okapání rozebereme na růžičky. 
- 
                                2Z poloviny másla a z hladké mouky připravíme světlou jíšku, vlijeme smetanu a rozšleháme metlou. Povaříme asi 5 minut, přidáme scezený hrášek s nakrájenou mrkví a uvařený květák. Omáčku podle chuti osolíme a opepříme. 
- 
                                3Omyté a osušené porce filé nakrájíme na menší kousky, osolíme, opepříme a na zbylém másle osmažíme po obou stranách. Vložíme do zeleninové omáčky. 
- 
                                4Vhodnou přílohou jsou vařené těstoviny nebo dušená rýže. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        