Rajčatový salát s bazalkou a sýrem bocconcini

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 250 g Sýr Bocconcini
  • 410 g Rajčata soudková
  • 0.5 kávová lžička Pepř černý mletý
  • 0.5 kávová lžička Sůl mořská
  • 5 polévková lžíce Bazalka
  • 4 polévková lžíce Balsamico ocet
  • 4 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 192 kcal
  • Sacharidy 3 g
  • Tuky 14 g
  • Sodík 171 mg
  • Bílkoviny 13 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 181.7 mg
  • Vláknina 1464.2 mg
  • Vitamín A 1464.2 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 11.9 mg
  • Vitamín E 0.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Rajčata a sýr Bocconcini pokrájíme na tenké plátky, spolu s bazalkovými lístky vyrovnáme na talíře.

  • 2

    Extra panenský olivový olej utřeme s balzamikovým octem, tímto dresinkem polijeme připravený salátový základ, osolíme mořskou solí a opepříme.

  • 3

    Podáváme s čerstvým chlebem.

Komentáře k receptu