Nádivka ze slepice

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 60 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 2 ks Vejce slepičí
  • 1 ks Žemle tuková
  • 0.5 ks Slepice
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Nové koření celé
  • 0.333333 l Mléko polotučné
  • 1 polévková lžíce Petržel - nať
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 517 kcal
  • Sacharidy 12 g
  • Tuky 21 g
  • Sodík 267 mg
  • Bílkoviny 66 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 316 mg
  • Draslík 532 mg
  • Vláknina 188.6 mg
  • Vitamín A 188.6 mg
  • Vitamín B6 1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 5.2 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Uvařenou slepici vykostíme a maso umeleme.

  • 2

    Housku namočíme do mléka, osolíme, přidáme koření, petrželku a maso. Přidáme ušlehaná vejce.

  • 3

    Pečeme ve vymazané nádobě 30-40 minut.

  • 4

    Podáváme teplé s dušenou zeleninou.

Komentáře k receptu