Pralesní zeleninové kari po thajsku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 108 kcal
- Sacharidy 17 g
- Tuky 3 g
- Sodík 410 mg
- Bílkoviny 7 g
- Uhlovodany 16 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 357.3 mg
- Vláknina 4100 mg
- Vitamín A 4100 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 13.7 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
V hrnci zahřejeme vodu, přidáme kari pastu a mícháme do rozpuštění. Přivedeme k varu, vložíme oloupaný a nadrobno nakrájený kořen zázvoru, zelené fazolky, natrhané listy karfových limetek, rozpůlené kukuřičné klasy, pokrájenou brokolici a sójové klíčky. Ochutíme rozdrceným pepřem, solí a cukrem.
-
2
Znovu přivedeme k varu a na mírném ohni zvolna povaříme cca 2 minuty. Hotovou směs rozdělíme do misek a ihned podáváme.