Zelené papriky v pikantním nálevu

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 5 minut
Počet porcí: 20

Suroviny

  • 50 g Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 0.5 l Ocet kvasný lihový
  • 0.5 l Voda pitná
  • 1 kg Paprika zelená
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 16 kcal
  • Sacharidy 2 g
  • Tuky 0 g
  • Sodík 971 mg
  • Bílkoviny 0 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 87.9 mg
  • Vláknina 1708 mg
  • Vitamín A 1708 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 40.2 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Papriky dobře omyjeme a propícháme je vidličkou.

  • 2

    V hrnci svaříme ocet, vodu, sůl a pepř.

  • 3

    Papriky naskládáme do skleněné nádoby s těsnícím víčkem, zalijeme nálevem, dobře uzavřeme a necháme vychladnout.

Komentáře k receptu