Tarhoňa - bezmasé jídlo
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 757 kcal
- Sacharidy 94 g
- Tuky 31 g
- Sodík 0 mg
- Bílkoviny 24 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 70 mg
- Draslík 30.5 mg
- Vláknina 539.8 mg
- Vitamín A 539.8 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 5.8 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Dle návodu uvaříme těstoviny a necháme nabobtnat ve vařící vodě. 
- 
                                2Poté scedíme do mísy. 
- 
                                3Do hrnce vlijeme šlehačku a přidáme hermelín i tavený sýr. 
- 
                                4Přivedeme k varu, ztlumíme teplotu a mícháme až se sýr rozpustí a vznikne omáčka. 
- 
                                5Opepříme a přidáme špetku vegety. 
- 
                                6Vmícháme pažitku. 
- 
                                7Scedíme těstoviny a zalijeme hustou omáčkou. 
- 
                                8Ozdobíme pažitkou. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        