Kančí guláš s lečem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 512 kcal
 - Sacharidy 38 g
 - Tuky 23 g
 - Sodík 860 mg
 - Bílkoviny 38 g
 - Uhlovodany 33 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 714.1 mg
 - Vláknina 9576.7 mg
 - Vitamín A 9576.7 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 15.7 mg
 - Vitamín E 8.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Kančí přední maso zbavíme blan, nakrájíme na větší kousky, cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno, česnek prolisujeme, sušené houby umeleme na prášek, kůrku tvrdšího chleba nastrouháme, lečo ze sklenice scedíme.
 - 
                                2
V hrnci rozpálíme olej, přisypeme maso s cibulí, osmahneme, podusíme ve vlastní šťávě, osolíme, opepříme a necháme vysmahnout na tuk. Posypeme mletou sladkou paprikou, podlijeme vodou a povaříme asi hodinu. Ochutíme česnekem, mletými houbami, přidáme lečo, podle chuti dosolíme, zahustíme strouhaným chlebem a dodusíme.
 - 
                                3
Guláš rozdělíme na talíře a podáváme s vařenými bramborami.