Domácí vývar hovězí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 2265 kcal
 - Sacharidy 10 g
 - Tuky 412 g
 - Sodík 396 mg
 - Bílkoviny 3 g
 - Uhlovodany 4 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 125.8 mg
 - Vláknina 6384.5 mg
 - Vitamín A 6384.5 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 8.8 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očistíme a opláchneme hovězí kosti. Dáme je na pekáč a pečeme v předehřáté troubě na 170 stupňů Celsia 15 minut.
 - 
                                2
Kosti poté vložíme do hrnce, přidáme nakrájenou cibuli, mrkev, řapíkatý celer, rajče, celý pepř, petržel, bobkový list, sůl, stroužek česneku a zalijeme studenou vodou.
 - 
                                3
Přivedeme vývar k varu a necháme táhnout 5 hodin.
 - 
                                4
Poté vývar scedíme a můžeme podávat.