Vepřové plátky s celerem
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 486 kcal
- Sacharidy 6 g
- Tuky 34 g
- Sodík 357 mg
- Bílkoviny 37 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 127 mg
- Draslík 802 mg
- Vláknina 4102.8 mg
- Vitamín A 4102.8 mg
- Vitamín B6 0.8 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 6.4 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 9.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme a po obvodu nařízneme. Maso osolíme, opepříme a po obou stranách grilujeme doměkka. 
- 
                                2Očištěný celer nakrájíme na nudličky, osolíme, zakapeme citronovou šťávou a podusíme chvíli na rozehřátém másle. 
- 
                                3K měkkému celeru přidáme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli a ještě krátce podusíme. 
- 
                                4Hotové vepřové plátky upravíme na nahřáté talíře, pokryjeme celerovou směsí a posypeme nastrouhaným sýrem. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        