Nádivka do pečené kachny
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1137 kcal
 - Sacharidy 134 g
 - Tuky 45 g
 - Sodík 480 mg
 - Bílkoviny 47 g
 - Uhlovodany 3 g
 - Cholesterol 785 mg
 - Draslík 317.1 mg
 - Vláknina 1086 mg
 - Vitamín A 1086 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 18.6 mg
 - Vitamín E 1.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 28.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Vejce metlou ušleháme do pěny, přilijeme mléko, tekuté máslo a přidáme sůl a koření.
 - 
                                2
Žemle nakrájíme na kostky, polijeme je směsí a necháme ji za občasného míchání vsáknout.
 - 
                                3
Nádivkou plníme břišní dutinu kachny a zašijeme.