Vinné klobásy pečené

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Sádlo škvařené
  • 60 dkg Klobása vinná
  • 2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 704 kcal
  • Sacharidy 8 g
  • Tuky 63 g
  • Sodík 7 mg
  • Bílkoviny 26 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 24.3 mg
  • Draslík 3.8 mg
  • Vláknina 63 mg
  • Vitamín A 63 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Vinné klobásy stočíme do závitku a sepneme špejlí, obalíme v mouce a zvolna opékáme na sádle po obou stranách dozlatova.

Komentáře k receptu