Čerstvé višně naložené v rumu
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 1086 kcal
- Sacharidy 139 g
- Tuky 1 g
- Sodík 9 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 139 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 435.9 mg
- Vláknina 8000 mg
- Vitamín A 8000 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 25 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Dobře zralé višně přebereme, stopky odstřihneme na čtvrtinu, na sítu propláchneme a necháme okapat. Rozdělíme do čistých sklenic a průběžně prokládáme vrstvami cukru. 
- 
                                2Potom zalijeme rumem tak, aby ovoce bylo zcela ponořené. Sklenice převážeme dvojitým celofánem a uchováme na temném a chladném místě až do konzumace. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                        