Benátská kuřecí játra
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 366 kcal
 - Sacharidy 9 g
 - Tuky 25 g
 - Sodík 810 mg
 - Bílkoviny 27 g
 - Uhlovodany 8 g
 - Cholesterol 548.5 mg
 - Draslík 550.5 mg
 - Vláknina 3608 mg
 - Vitamín A 3608 mg
 - Vitamín B6 1.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 45.4 mg
 - Vitamín E 1.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 30.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Na pánvi na másle zpěníme jemně nakrájenou cibuli. Játra opláchneme, dobře osušíme, nakrájíme na kousky a vložíme na cibulový základ. Za stálého míchání opékáme ze všech stran, až jsou dobře propečená. Poprášíme paprikou, osolíme, opepříme a odstavíme.
 - 
                                2
Nakonec zalijeme zakysanou smetanou, prohřejeme, ale už nevaříme.
 - 
                                3
Pokrm podáváme posypaný nasekanou petrželkou.