Vepřové nudličky s křenovým krémem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 23 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 15 g Kompot brusinkový
  • 20 g Křen
  • 6 g Sůl
  • 2 g Pepř černý mletý
  • 50 g Žervé
  • 200 g Vepřová panenka
  • 10 ml Smetana 16% (pochoutková)
  • 2 ml Olej rostlinný
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 101 kcal
  • Sacharidy 3 g
  • Tuky 5 g
  • Sodík 703 mg
  • Bílkoviny 11 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 25.8 mg
  • Draslík 289 mg
  • Vláknina 585 mg
  • Vitamín A 585 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 7.1 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Vepřovou panenku nakrájíme na širší nudličky, osolíme, opepříme a v pánvi na oleji osmažíme ze všech stran.

  • 2

    Křen nastrouháme najemno, vmícháme do žervé, přidáme smetanu, lžičku brusinkového kompotu a promícháme.

  • 3

    Kousky masa upravíme na servírovací tác, na každý kousek masa naneseme trochu křenového krému a podáváme.

Komentáře k receptu