Salát z jablek a rajčat
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 185 kcal
 - Sacharidy 36 g
 - Tuky 5 g
 - Sodík 90 mg
 - Bílkoviny 3 g
 - Uhlovodany 36 g
 - Cholesterol 8.3 mg
 - Draslík 517.4 mg
 - Vláknina 11870 mg
 - Vitamín A 11870 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 38.9 mg
 - Vitamín E 0.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme je na plátky.
 - 
                                2
Přidáme oloupaná a na hrubším struhadle nastrouhaná jablka.
 - 
                                3
Zalijeme zálivkou z vody, oleje, cukru, soli a citronové šťávy. Na miskách dáme na každou porci kopeček jogurtu.
 - 
                                4
Podáváme k masitým i bezmasým pokrmům.