Tvarohový zeleninový krém

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Cibule
  • 200 g Jogurt bílý
  • 500 g Rajčata
  • 150 g Tvaroh jemný
  • 2 ks Kedlubna
  • 1 špetka Sůl
  • 2 polévková lžíce Křen
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 127 kcal
  • Sacharidy 16 g
  • Tuky 3 g
  • Sodík 141 mg
  • Bílkoviny 10 g
  • Uhlovodany 15 g
  • Cholesterol 6.5 mg
  • Draslík 578.9 mg
  • Vláknina 6902 mg
  • Vitamín A 6902 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 41.5 mg
  • Vitamín E 0.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Měkký tvaroh vymícháme s jogurtem dohladka.

  • 2

    Rajčata omyjeme a nakrájíme na kolečka, kedlubny oloupeme, omyjeme a najemno nastrouháme a cibuli nakrájíme nadrobno.

  • 3

    Všechnu zeleninu vmícháme do tvarohu. Vzniklý krém ochutíme solí a nastrouhaným křenem.

  • 4

    Podáváme v misce. Každou proci ozdobíme nasekanou pažitkou.

Komentáře k receptu