Rybí noky z jesetera a lososa

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 50 g Kopr čerstvý
  • 50 g Zakysaná smetana
  • 250 g Jeseter uzený
  • 50 g Lososový kaviár Keta
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 polévková lžíce Smetana 33% (šlehačka)
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 166 kcal
  • Sacharidy 2 g
  • Tuky 7 g
  • Sodík 622 mg
  • Bílkoviny 23 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 66.3 mg
  • Draslík 347.5 mg
  • Vláknina 814.8 mg
  • Vitamín A 814.8 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 10.7 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Uzenou rybu nakrájíme na kousky, vložíme do mixéru a rozmixujeme společně se zakysanou smetanou. Směs opepříme a osolíme.

  • 2

    Kopr nasekáme nadrobno a přimícháme ho do směsi, stejně tak přidáme i kaviár z lososa. Smetanu ušleháme a přimícháme do směsi. Potom si připravíme dvě mokré lžičky, kterými vykrajujeme z hmoty noky.

Komentáře k receptu