Rybí noky z jesetera a lososa
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 166 kcal
 - Sacharidy 2 g
 - Tuky 7 g
 - Sodík 622 mg
 - Bílkoviny 23 g
 - Uhlovodany 1 g
 - Cholesterol 66.3 mg
 - Draslík 347.5 mg
 - Vláknina 814.8 mg
 - Vitamín A 814.8 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 10.7 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Uzenou rybu nakrájíme na kousky, vložíme do mixéru a rozmixujeme společně se zakysanou smetanou. Směs opepříme a osolíme.
 - 
                                2
Kopr nasekáme nadrobno a přimícháme ho do směsi, stejně tak přidáme i kaviár z lososa. Smetanu ušleháme a přimícháme do směsi. Potom si připravíme dvě mokré lžičky, kterými vykrajujeme z hmoty noky.