Ďábelská rybí pomazánka

Hodnocení 2x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 50 g Máslo čerstvé
  • 300 g Sardinky v rajčatové omáčce
  • 100 g Sýr Eidam cihla 30%
  • 100 g Kečup ostrý
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 1 kávová lžička Paprika mletá pálivá
  • 2 ks Cibule
  • 2 ks Rajčata
  • 2 ks Paprika zelená
  • 2 stroužek Česnek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 361 kcal
  • Sacharidy 16 g
  • Tuky 22 g
  • Sodík 413 mg
  • Bílkoviny 25 g
  • Uhlovodany 9 g
  • Cholesterol 60.8 mg
  • Draslík 500.7 mg
  • Vláknina 4105 mg
  • Vitamín A 4105 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 38.6 mg
  • Vitamín E 1.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 16 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Cibuli spolu s česnekem oloupeme, nakrájíme na malé kousky, které v pánvi na rozpáleném másle zpěníme. Přidáme drobně nakrájenou zelenou papriku, oloupaná a na malé kousky nakrájená rajčata a kečup. Všechny suroviny podusíme doměkka a stáhneme z ohně.

  • 2

    Do pánve přimícháme rybí konzervy, pálivou mletou papriku, dochutíme solí, pepřem a ještě promícháme.

Komentáře k receptu