Ocet koprový
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 10 kcal
 - Sacharidy 0 g
 - Tuky 0 g
 - Sodík 0 mg
 - Bílkoviny 0 g
 - Uhlovodany 0 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 7.4 mg
 - Vláknina 84.7 mg
 - Vitamín A 84.7 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0.7 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Cibuli oloupeme, nakrájíme na tenké prsteny a vložíme do lahve s octem. Vsypeme cukr, vložíme omytý a nakrájený kopr. Láhev uzavřeme a pár krát s ní protřepeme, aby se rozpustil cukr.
 - 
                                2
Koprový ocet udržujeme v kuchyni. Požijeme ho na dochucení salátů, hub na přípravu polévek a podobně.