Treskové závitky zapečené

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 60 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 g Anglická slanina
  • 700 g Filé z aljašské tresky
  • 9 g Sůl
  • 200 g Tvarůžky olomoucké věnečky
  • 20 ml Citronová šťáva
  • 30 ml Olej slunečnicový
  • 1 ks Cibule červená
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 508 kcal
  • Sacharidy 5 g
  • Tuky 31 g
  • Sodík 1289 mg
  • Bílkoviny 52 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 104 mg
  • Draslík 110.4 mg
  • Vláknina 1340 mg
  • Vitamín A 1340 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.3 mg
  • Vitamín E 3.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na pekáč potřený olejem položíme 4x 2 plátky slaniny do kříže. Na ně dáme silnější kolečko červené cibule, porci tresky, nasolenou a pokapanou citronem a kolečko tvarůžku. Překřížené plátky slaniny potom navrchu porce spojíme a sepneme párátkem. Pečeme 30 minut ve středně vyhřáté troubě.

Komentáře k receptu