Mexické bagety
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1035 kcal
 - Sacharidy 155 g
 - Tuky 21 g
 - Sodík 3851 mg
 - Bílkoviny 59 g
 - Uhlovodany 154 g
 - Cholesterol 47 mg
 - Draslík 956.3 mg
 - Vláknina 18455 mg
 - Vitamín A 18455 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 30.9 mg
 - Vitamín E 0.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 10.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Na pánvi osmahneme na kostičky nakrájený uzený bůček, přidáme cibuli a chilli papričku nadrobno a necháme zpěnit. Na tento základ vložíme scezenou a okapanou sterilovamou kukuřici a červené fazole, na kousky nakrájené papriky a rajčata, osolíme, opepříme a zakryté necháme 10 minut podusit. Zatím si podélně rozkrojíme bagety, ty naplníme hotovou směsí, doplníme tvarůžky a dáme na 10 minut zapéct do středně vyhřáté trouby.