Candát pečený na másle s bramborami

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 600 g Brambory vařené
  • 500 g Candát obecný
  • 100 g Máslo čerstvé
  • 1 kávová lžička Sůl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 365 kcal
  • Sacharidy 30 g
  • Tuky 21 g
  • Sodík 555 mg
  • Bílkoviny 14 g
  • Uhlovodany 30 g
  • Cholesterol 30 mg
  • Draslík 492 mg
  • Vláknina 6000 mg
  • Vitamín A 6000 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 11.1 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 28.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté porce candáta osušíme, osolíme, urovnáme na ohnivzdornou mísu, přelijeme máslem a upečeme. Před koncem pečení k rybě přidáme vařené brambory. Necháme je prohřát.

  • 2

    Podáváme v nádobě, ve které se candát pekl.

Komentáře k receptu