Hovězí carpaccio s mandlemi
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 331 kcal
- Sacharidy 3 g
- Tuky 18 g
- Sodík 1074 mg
- Bílkoviny 29 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 52.2 mg
- Draslík 403.1 mg
- Vláknina 452.5 mg
- Vitamín A 452.5 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.5 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Hovězí maso nakrájíme na opravdu velmi tenké plátky. Maso použijeme buď ze svíčkové nebo ze zadní kýty mladých býčků, plátky úhledně vyskládáme na servírovací talíř, osolíme, pokapeme olejem a posypeme strouhaným Parmezánem. V pánvi na sucho opražíme plátky mandlí, ještě teplé nasypeme na maso. 
- 
                                2Nakonec pokrm opepříme čerstvě umletým pepřem z mlýnku a podáváme s natrhanými listy rukoly. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        