Kysané červené zelí s pomerančem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Zelí kysané
  • 150 g Sýr Niva 50% - tavený
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 2 ks Cibule
  • 2 ks Mrkev kořen
  • 2 ks Pomeranče
  • 2 polévková lžíce Cukr krupice
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 257 kcal
  • Sacharidy 37 g
  • Tuky 181 g
  • Sodík 206 mg
  • Bílkoviny 10 g
  • Uhlovodany 31 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 499.2 mg
  • Vláknina 15765 mg
  • Vitamín A 15765 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 103.8 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Kysané zelí scedíme, necháme okapat, vložíme do misky, přidáme drobně nakrájenou červenou cibuli, nastrouhanou mrkev, oloupaný a na kousky nakrájený pomeranč. Vše posypeme cukrem, solí a promícháme.

  • 2

    Odležený salát porcujeme na jednotlivé talíře, posypeme nastrouhaným sýrem.

Komentáře k receptu