Pečené morkové kosti s fíky
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 704 kcal
- Sacharidy 32 g
- Tuky 63 g
- Sodík 780 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 32 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 343.4 mg
- Vláknina 9932.5 mg
- Vitamín A 9932.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.6 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Široké morkové kosti nasekáme na silnější kolečka, fíky rozkrojíme a vydlabeme dužinu. Plech potřeme olivovým olejem, vyskládáme kosti, morek potřeme dužinou z fíků, posypeme solí, pepřem, vložíme do vyhřáté trouby a pečeme půl hodiny. 
- 
                                2Kosti upravíme opatrně na talíře, aby nevypadl morek, doplníme lžící a podáváme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        