Grilovaný mořský ďas v alobalu
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 182 kcal
- Sacharidy 4 g
- Tuky 10 g
- Sodík 25 mg
- Bílkoviny 19 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 43.3 mg
- Draslík 588.4 mg
- Vláknina 1755 mg
- Vitamín A 1755 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 10.7 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 11.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Připravíme dva kusy alobalu, na každý položíme jeden kus ryby. Po celé části filetu uděláme lehce nožem zářezy, do kterým vložíme prolisovaný česnek. Popřípadě můžeme česnekem rybu jen potřít. 
- 
                                2K rybě přidáme limetku, ze které vymáčkneme trochu šťávy a plátek másla. Poté přidáme rozpůlená rajčata a balíček důkladně uzavřeme. 
- 
                                3Vše vložíme na gril a grilujeme cca 25 minut z obou stran, dokud není ryba propečená a měkká. Ihned podáváme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        