Glazované ovoce
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 188 kcal
 - Sacharidy 23 g
 - Tuky 9 g
 - Sodík 41 mg
 - Bílkoviny 4 g
 - Uhlovodany 17 g
 - Cholesterol 12 mg
 - Draslík 328.2 mg
 - Vláknina 12050.7 mg
 - Vitamín A 12050.7 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 56.7 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 14.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Petržel a mrkev očistíme, oloupeme, rozkrájíme na stejně velké špalíčky. Oloupanou červenou cibuli pokrájíme na čtvrtky.
 - 
                                2
Ve velké pánvi rozehřejeme máslo a vložíme připravenou zeleninu. Na silném ohni za občasného opatrného promíchávání opékáme 2 - 3 minuty.
 - 
                                3
Následně zeleninu posypeme cukrem, pokapeme citrónovou šťávou, ochutíme solí a vložíme nasekanou petrželovou nať. Vše zalijeme vodou, promícháme, pod pokličkou vaříme 20 minut.
 - 
                                4
Sejmeme poklici, do zeleniny přidáme scezený a okapaný hrášek. Zesílíme oheň, necháme vyvařit zbylou tekutinu a stáhneme ze sporáku.