Ovocný dezert s medem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 g Třešně
  • 200 g Jahody zahradní
  • 300 g Meloun vodní
  • 200 g Poleva čokoládová
  • 200 g Med včelí
  • 200 g Ořechy vlašské
  • 2 ks Banány
  • 2 ks Hrušky
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 848 kcal
  • Sacharidy 123 g
  • Tuky 42 g
  • Sodík 100 mg
  • Bílkoviny 11 g
  • Uhlovodany 123 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 1014.7 mg
  • Vláknina 21380 mg
  • Vitamín A 21380 mg
  • Vitamín B6 0.7 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 886.3 mg
  • Vitamín E 1.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Všechno ovoce kromě banánů očistíme a omyjeme, třešně vypeckujeme a necháme okapat. Jahody rozpůlíme, banány oloupeme, nakrájíme na kolečka, meloun oloupeme a spolu s hruškami nakrájíme na kousky.

  • 2

    Na dno dezertních talířů nalijeme čokoládovou polevu, naaranžujeme připravené ovoce. Každou porci polijeme medem, posypeme hrubě nasekanými vlašskými ořechy, ozdobíme mátou a podáváme.

Komentáře k receptu