Rýžové palačinky s masem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 300 g Mouka rýžová
  • 250 g Vepřové maso mleté
  • 150 g Filé rybí
  • 250 g Cibule
  • 100 g Zelí hlávkové bílé
  • 50 g Mrkev kořen
  • 8 g Sůl
  • 1 g Pepř černý mletý
  • 2 g Olej slunečnicový
  • 2 g Olej rostlinný
  • 500 ml Mléko polotučné
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Sůl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 657 kcal
  • Sacharidy 74 g
  • Tuky 52 g
  • Sodík 957 mg
  • Bílkoviny 44 g
  • Uhlovodany 8 g
  • Cholesterol 302.8 mg
  • Draslík 394.2 mg
  • Vláknina 4260 mg
  • Vitamín A 4260 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 14.2 mg
  • Vitamín E 0.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do mísy nalijeme mléko, přisypeme rýžovou mouku, špetku soli, přidáme vejce a metlou vymícháme palačinkové těsto. V pánvi na másle usmažíme z těsta tenké světlé palačinky.

  • 2

    Do jiné mísy vložíme mleté vepřové maso, přidáme rybí maso, osolíme, opepříme, přidáme vejce a důkladně promícháme. Mrkev nastrouháme najemno, zelí nakrájíme na jemné nudličky, cibuli nakrájíme nadrobno.

  • 3

    Všechnu zeleninu přimícháme k masu a necháme půl hodiny odležet. Masovou směs rovnoměrně naneseme na palačinky, zavineme a v pánvi na oleji smažíme dozlatova.

Komentáře k receptu