Lehký brioškový chléb

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 206 minut
Počet porcí: 5

Suroviny

  • 500 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 5 g Sůl
  • 10 g Droždí sušené
  • 60 g Máslo čerstvé
  • 100 g Mléko plnotučné sušené
  • 20 g Cukr krupice
  • 290 ml Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 568 kcal
  • Sacharidy 85 g
  • Tuky 17 g
  • Sodík 391 mg
  • Bílkoviny 17 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 34.4 mg
  • Draslík 19.3 mg
  • Vláknina 7376 mg
  • Vitamín A 7376 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 14.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do mísy nalijeme vodu, rozpuštěné máslo, přidáme sušené mléko, cukr, sůl a hladkou mouku. Promícháme, přisypeme sušené droždí a přendáme do nádoby domácí pekárny. Nastavíme program na brioškový chléb a necháme péct.

Komentáře k receptu