Vepřové ragú s mangoldem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 377 kcal
 - Sacharidy 18 g
 - Tuky 20 g
 - Sodík 1446 mg
 - Bílkoviny 28 g
 - Uhlovodany 12 g
 - Cholesterol 80.1 mg
 - Draslík 951.7 mg
 - Vláknina 5720 mg
 - Vitamín A 5720 mg
 - Vitamín B6 0.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 42 mg
 - Vitamín E 2.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Vepřové plátky očistíme, osušíme a nakrájíme na nudličky. Osolíme, opepříme a obalíme v mouce, opečeme ve woku na rozpáleném oleji asi 4 minuty, zakapeme chilli olejem a a ještě minutu dosmažíme. Vyjmeme a uchováme v teple. Na zbylém oleji v pánvi opečeme na kousky nakrájený očištěný mangold a šalotku asi 4 minuty, podlijeme vývarem a na mírném ohni dusíme ještě 4 minuty. Šunku nakrájíme na slabé proužky a spolu s masem přidáme k mangoldu a promícháme. Podáváme posypané nasekanými opraženými mandlemi.