Hovězí kotlík s bylinkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 527 kcal
 - Sacharidy 41 g
 - Tuky 19 g
 - Sodík 1361 mg
 - Bílkoviny 51 g
 - Uhlovodany 41 g
 - Cholesterol 114 mg
 - Draslík 1820.9 mg
 - Vláknina 25332.5 mg
 - Vitamín A 25332.5 mg
 - Vitamín B6 1.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 61.4 mg
 - Vitamín E 3.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 14.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Hovězí maso nakrájíme na kostky, brambory oškrábeme, nakrájíme na silnější plátky, cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno, loupaná rajčata slijeme, zelené fazolové lusky zbavíme vláken, odkrojíme obě špičky a lusky překrojíme napůl, saturejku, petrželku a bazalku posekáme najemno.
 - 
                                2
V hrnci rozehřejeme olej, přisypeme cibuli a osmažíme dozlatova. Přidáme maso, osmahneme ze všech stran, osolíme, opepříme, zalijeme vývarem a dusíme asi 45 minut. Přisypeme brambory, saturejku, fazolky a vaříme dalších 20 minut. Nyní přidáme rajčata, petrželku, bazalku a dusíme doměkka.