Roláda plněná klobásou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 0 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 1 kávová lžička Kmín celý
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 stroužek Česnek
  • 40 dkg Vepřová kýta
  • 6 dkg Anglická slanina
  • 15 dkg Klobása Dunajská
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 2017 kcal
  • Sacharidy 6 g
  • Tuky 161 g
  • Sodík 1127 mg
  • Bílkoviny 131 g
  • Uhlovodany 6 g
  • Cholesterol 799.5 mg
  • Draslík 1769.3 mg
  • Vláknina 1839 mg
  • Vitamín A 1839 mg
  • Vitamín B6 2.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 4.1 mg
  • Vitamín E 1.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 16.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Z vepřové kýty uřízneme plát, naklepeme, osolíme, opepříme, posypeme plátky česneku, rozložíme plátky slaniny, klobásu, vařená vejce a plát stočíme a svážeme nití.

  • 2

    Povrch osolíme, okmínujeme a roládu dáme do pekáče, podlijeme

  • 3

    vodou a pečeme v troubě, doměkka.

  • 4

    Obracíme a podléváme výpekem.

  • 5

    Hotovou roládu zbavíme nitě a nakrájíme na plátky.

Komentáře k receptu