Vepřové tapas
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 313 kcal
 - Sacharidy 3 g
 - Tuky 25 g
 - Sodík 248 mg
 - Bílkoviny 16 g
 - Uhlovodany 3 g
 - Cholesterol 72 mg
 - Draslík 294.3 mg
 - Vláknina 440.3 mg
 - Vitamín A 440.3 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Vepřovou pečeni rozkrájíme na kostičky o hraně 1 cm. Promícháme se lžičkou oregana a polovinou oleje, poté necháme hodinu marinovat v chladnu.
 - 
                                2
V pánvi rozehřejeme druhou polovinu oleje a přidáme maso. Opékáme 5 minut, když začne hnědnout, přidáme papriku, sůl, pepř, sherry a zbytek oregana. Promícháme a necháme ještě 2 minuty prohřát.