Rychlá buchta

Hodnocení 1x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 12

Suroviny

  • 380 g Mouka pšeničná T 400
  • 200 g Cukr moučka
  • 1 kávová lžička Soda jedlá
  • 1 ks Kompot broskvový
  • 4 ks Vejce slepičí
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 163 kcal
  • Sacharidy 30 g
  • Tuky 2 g
  • Sodík 75 mg
  • Bílkoviny 6 g
  • Uhlovodany 7 g
  • Cholesterol 81.8 mg
  • Draslík 56.6 mg
  • Vláknina 2386.7 mg
  • Vitamín A 2386.7 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.9 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Kompotované ovoce nakrájíme na menší kousky. Můžeme použít i jiné měkké ovoce.

  • 2

    Do mísy dáme ovoce i se šťávou a přidáme všechny ostatní suroviny. Vymícháme hladké těsto. Na plech s pečicím papírem rovnoměrně rozlijeme těsto. Buchtu pečeme v předehřáté troubě asi na 170 °C.

  • 3

    Upečenou buchtu necháme vychladnout a můžeme podávat.

Komentáře k receptu