Rychlá buchta
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 163 kcal
- Sacharidy 30 g
- Tuky 2 g
- Sodík 75 mg
- Bílkoviny 6 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 81.8 mg
- Draslík 56.6 mg
- Vláknina 2386.7 mg
- Vitamín A 2386.7 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.9 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Kompotované ovoce nakrájíme na menší kousky. Můžeme použít i jiné měkké ovoce. 
- 
                                2Do mísy dáme ovoce i se šťávou a přidáme všechny ostatní suroviny. Vymícháme hladké těsto. Na plech s pečicím papírem rovnoměrně rozlijeme těsto. Buchtu pečeme v předehřáté troubě asi na 170 °C. 
- 
                                3Upečenou buchtu necháme vychladnout a můžeme podávat. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        