Pstruh s bylinkovou nádivkou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 1 kávová lžička Vegeta
  • 1 kávová lžička Paprika mletá sladká
  • 4 ks Pstruh
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 2 ks Žemle tuková
  • 1 hrst Bylinky čerstvé - svazek
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 dl Mléko polotučné
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 872 kcal
  • Sacharidy 17 g
  • Tuky 37 g
  • Sodík 360 mg
  • Bílkoviny 110 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 415.2 mg
  • Draslík 1850.7 mg
  • Vláknina 261.8 mg
  • Vitamín A 261.8 mg
  • Vitamín B6 1.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.7 mg
  • Vitamín E 1.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 8.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Vykucháme, omyjeme a osolíme ryby, po chvíli omyjeme a celé nasolíme.

  • 2

    Z nakrájené žemle, mléka, žloutků, tuhého sněhu z bílků, bylinek, soli, vegety a koření si připravíme nádivku.

  • 3

    Naplníme nádivkou pstruhy, zašijeme nití a dáme do rozpáleného oleje.

  • 4

    10 minut pečeme po každé straně.

Komentáře k receptu