Kuřecí salát
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 689 kcal
- Sacharidy 18 g
- Tuky 43 g
- Sodík 206 mg
- Bílkoviny 54 g
- Uhlovodany 18 g
- Cholesterol 212.5 mg
- Draslík 692.6 mg
- Vláknina 5266.7 mg
- Vitamín A 5266.7 mg
- Vitamín B6 1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 6.4 mg
- Vitamín E 1.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Kuře uvaříme ve slané vodě a maso pokrájíme na malé kousky.
-
2
I broskve pokrájíme na malé kousky, s mícháme s masem, přidáme hrášek bez nálevu, osolíme, opepříme.
-
3
Vmícháme majonézu a bílé víno.
-
4
Salát necháme v chladu odležet a podáváme s chlebem.
-
5
Před podáváním vrch ozdobíme plátky broskví.
-
6
Podáváme jako studený předkrm.