Bramborový salát obyčejný II
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 114 kcal
- Sacharidy 11 g
- Tuky 2 g
- Sodík 768 mg
- Bílkoviny 4 g
- Uhlovodany 9 g
- Cholesterol 40.9 mg
- Draslík 433.6 mg
- Vláknina 9015 mg
- Vitamín A 9015 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 44.1 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Brambory uvaříme ve slupce. Necháme vychládnout, oloupeme, protlačíme přes mřížku. Zeleninu uvaříme a nakrájíme na kostičky. Cibuli nakájíme a krátce povaříme, přidáme lžíci octa, osolíme, Přidáme vařená vejce protlačené přes mřížku. Můžeme také přidat sterilizovaný hrášek. Vše opatrně promícháme a dáme do ledničky odležet.