Plněné krokety
Suroviny
- 1 kávová lžička Sůl
 - 1 kávová lžička Pepř černý mletý
 - 0.5 ks Žemle tuková
 - 1 ks Vejce slepičí
 - 2 ks Párky Frankfurtské
 - 1 ks Vejce slepičí
 - 1 dl Mléko polotučné
 - 0.07 dl Olej rostlinný
 - 30 dkg Vepřové maso mleté
 - 1 polévková lžíce Strouhanka
 - 2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
 - 4 polévková lžíce Strouhanka
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 739 kcal
 - Sacharidy 13 g
 - Tuky 57 g
 - Sodík 165 mg
 - Bílkoviny 41 g
 - Uhlovodany 1 g
 - Cholesterol 383.3 mg
 - Draslík 514.5 mg
 - Vláknina 265 mg
 - Vitamín A 265 mg
 - Vitamín B6 0.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.1 mg
 - Vitamín E 0.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Maso smícháme s žemlí namočenou v mléce, solí, pepřem a strouhankou
 - 
                                2
Z hmoty utvoříme placičky, do každé dáme čtvrt párku a dobře zabalíme.
 - 
                                3
Hotové krokety obalíme v trojobalu a smažíme na oleji.