Beskydská kuřecí játra

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 400 g Kuřecí Játra
  • 0.5 kávová lžička Chilli
  • 1 kávová lžička Kmín drcený
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 kávová lžička Pepř černý mletý
  • 1 ks Cibule
  • 6 ks Vejce slepičí
  • 1 dl Olej rostlinný
  • 1 polévková lžíce Majoránka
  • 3 polévková lžíce Solamyl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 505 kcal
  • Sacharidy 5 g
  • Tuky 39 g
  • Sodík 126 mg
  • Bílkoviny 12 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 368 mg
  • Draslík 187.5 mg
  • Vláknina 1350 mg
  • Vitamín A 1350 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2 mg
  • Vitamín E 3.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Kuřecí játra nakrájíme na širší nudličky.

  • 2

    Dáme do mísy, přidáme chilli, kmín, pepř, majoránku, solamyl a důkladně promícháme.

  • 3

    Do pánve na rozehřátý olej vložíme játra a zprudka opečeme.

  • 4

    Přidáme cibuli nakrájenou na kolečka a zalijeme vejci rozšlehanými se solí.

  • 5

    Promícháme, necháme ztuhnout a podáváme.

Komentáře k receptu